15 januari 2024

Onze website is vernieuwd!

Terug naar overzicht

Welkom op onze vernieuwde website!

We zijn trots op het resultaat, maar u mag ook best weten dat het een hele inspanning is om tot zo’n vernieuwde website te komen. Het ontwikkelen en realiseren van een nieuwe website is (vaak) een heel project. Van uitdenken tot ontwerpen en bouwen. Waarom vonden wij het nodig om dat te doen?

De belangrijkste aanleiding is dat IRIS volop werkt aan de doorlopende lijn van 0 tot 13 jaar. Het lijkt misschien niet direct duidelijk wat de website daar mee te maken heeft, dus dat lichten we graag toe.

De vorige websites van IRIS waren hoofdzakelijk apart vormgegeven; websites voor onderwijs en websites voor opvang. Er waren aparte websites voor de scholen, maar ook locatiepagina’s voor de verschillende opvanglocaties. Dat past niet langer bij onze visie en de werkelijkheid. Binnen elk IKC wordt er door de onderwijs- en opvangprofessionals volop samengewerkt om kinderen binnen het IKC een optimale ontwikkeling te laten doormaken. We willen dat graag vertellen en zichtbaar maken, omdat het voor kinderen en ouders écht meerwaarde heeft dat zowel het onderwijs als de opvang onder één dak plaatsvinden. Gescheiden websites past daar niet bij; dan komt steeds maar een deel van het verhaal over. Dat verhaal kunnen we middels onze vernieuwde websites veel beter overbrengen.

Neem ook eens een kijkje op de website van één van onze kindcentra.

Relevante nieuwsberichten

30 september 2022

Soepel naar voortgezet onderwijs

Al een aantal jaren werken het Ichtus College en stichting IRIS Onderwijs & Opvang samen binnen het project van de...

Meer lezen
05 juli 2023

IRIS Christelijke Kindcentra neemt vier opvanglocaties over van stichting Prokino

Per 1 januari 2023 neemt IRIS Christelijke Kindcentra drie locaties voor peuteropvang en één locatie voor buitenschoolse opvang over van...

Meer lezen
14 januari 2024

Een nieuw jaar!

Een nieuwjaarswens van Henk ter Wee, Voorzitter College van Bestuur

Meer lezen
15 januari 2024

Onze website is vernieuwd!

Welkom op onze vernieuwde website!

Meer lezen